Van een digitale foto:


werkwijze... bestellen van een digitale file

1- Start met digitale foto            
2- Upload je foto (s), wacht tot de upload is verwerkt en ga dan verder met het verwerken van de bestelling 
3- Het geprinte doek wordt bij je thuis bezorgt.

Met een paar simpele stappen heb je binnen 5 werkdagen je favoriete foto op canvas, plexiglas of Dibond bij jouw aan de muur. Je gaat naar de winkel en vult daar stap voor stap de gegevens in. Je selecteert je digitale foto, je upload je foto. Je klikt op verzenden en  binnen 5 werk dagen, na ontvangst van je betaling, kun je genieten van je foto op canvas doek.

Van een traditionele afgedrukte foto (dia of negatief):

 


werkwijze... bestellen van een analoge foto of dia
1- Tijdens de bestelprocedure geef je op "foto versturen per post"   
2- Zend je foto aan ons in de speciale retour enveloppe   
3- Het geprinte doek wordt bij je thuis bezorgt.

Je hebt een traditionele foto afdruk, dia of negatief. Ook hier is het in een paar stappen gedaan. Je gaat naar de winkel en vul daar stap voor stap de gegevens in. Je selecteert “foto versturen per post” je ontvangt dan van ons een speciale retour enveloppe, deze stuur je terug met de foto, dia of het negatief en  binnen 5 werk dagen na ontvangst van de betaling en natuurlijk de retour enveloppe kun je genieten van je foto op canvas doek.

Afdrukken voor de Pro

Ook voor de professionele fotograaf of grafisch ontwerper zijn de professionals van art to art de juiste partijNiet alleen veel particuliere klanten hebben ondertussen de weg naar ons weten te vinden, ook voor de professionele markt zijn we een zeer aantrekkelijke partij.

Lees meer...

About Us

Art to Art ontstaan uit een hobby en uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met echter noch steeds de zelfde passie die hoort bij een hobby.Ontstaan uit een hobby en uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met echter noch steeds de zelfde passie die hoort bij een hobby.

Lees meer...

Waarom wij !

Waarom zaken doen met art to art, omdat we de juiste producten leveren tegen de beste prijzen met een zeer goed kwaliteit

Niet alleen de KLEINSTE afdruk op canvas het goedkoopst van Nederland en België! Ook bij ons geen extra verzenkosten verschuldigd!

Lees meer...